7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rare Exports

Rare Exports

Video- ja valokuvauspalvelu sinunkin tarpeisiin!

videokuvaus kotisivut valokuvaus kuvanmuokkaus logo suunnittelu sisällön tuottaja dronekuvaus video editointi värimäärittely graafiset palvelut

Y-tunnus: 2692905-3

Kotisivu: rare-exports.com


Nerot.fi suosittelee

Hei, ikuinen posetiivari Maskusta täällä. Luovuus, positiivisyys ja halu ratkaista ongelmia on aina ollut minulle tuttua. Ne ja halu oppia uutta ajavat minua eteenpäin uusiin haasteisiin.
2000-luvun alussa olen tehnyt AD:n, AD-assistentin, Graafikon ja kuvaus assistentin töitä eri yrityksissä, viimeisimpänä omassa yrityksessäni. 2010 jälkeen olen siirtynyt enemmän liikkuvaan kuvaan töissä ja harrastuksissani. Käytän video- ja valokuvakseen Sonyn a7 sarjan kalustoa, droneina Yuneec Typhoon sekä Mavic Air 2, muuta kalustoa löytyy linsseistä, GoPro:ta, gimbaaleja ja valoja sekä äänikalustoa. Kotoa löytyy myös pieni studio.

Vaikka kalusto ja ammattitaito ovatkin tärkeitä, tärkein työkaluni on kykyni kuunnella sinun toiveitasi, jotta pystyn toteuttamaan sen mahdollisimman hyvin. Heität sitten mitä tahansa, lupaan suhtautua siihen samalla ammattitaidolla, rennolla asenteella ja uteliaalla mielellä kuten kaikkiin muihinkin töihin.

Referenssejä löydät kotisivuilta sekä Instagramista nimimerkin @berenger_sonjan alta ;)


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.