8059 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digimarkkinointikonsultti

Digimarkkinointikonsultti

Kokenut digimainonta ja -markkinointikonsultti. Kasvatan yrityksenne liikevaihtoa ja tunnettuutta digimainonnalla.

Digimarkkinointi digimainonta markkinointistrategia mainontastrategia some-mainonta google-mainonta facebook-mainonta instagram-mainonta linkedin-mainonta hakukonoptimointi

Y-tunnus:

Kotisivu: digimarkkinointikonsultti.fi


Nerot.fi suosittelee

Minulla on +6 vuoden kokemus alalta, jonka aikana olen muun muassa työskennellyt markkinointijohtajana, toiminut yrittäjänä, tehnyt kasvumarkkinointistrategioita ja digimainontaa kymmenille yrityksille aina alle miljoonan liikevaihdon pienyrityksistä +100 miljoonan liikevaihdon isompiin yrityksiin.

Neuvon ja teen asiakkailleni kokonaisvaltaista mainontaa, joka ei ole yhden kanavan varassa. Mainonta ja markkinointi ei ole kikkoja ja Facebook-mainontaa, vaan strategista ja taktista kokonaisvaltaista mainontaa. Kokonaisvaltaisella tarkoitan mainontaa, joka toimii 4-8 eri kanavalla, josta löytyy eri mainoksia eri tavoitteilla, on tunnettuutta, on kiinnostuksen lisäämistä, on uskottavuuden parantamista, on retargetointia, on liidejä ja konversioita.

Menestyksekäs digimainonta ja -markkinointi on myös jatkuvaa, yksikään yritys ei ole koskaan "valmis" markkinoinnissa. Tästä hyvänä esimerkkinä maailman tunnetuimmat brändit Coca Cola ja Nike, jotka joka vuosi käyttävät enemmän ja enemmän markkinointiin, koska se tuo tuloksia. Coca Colalla ja Pepsillä oli muuten vielä 90-luvun alussa varteen otettava kilpailija nimeltään Royal Crown Cola tai "RC Cola", mutta koska yritys himmasi markkinoinnissa kun lama iski, toisin kuin Coca Cola ja Pepsi jotka nostivat markkinointibudjettiaan tuolloin, hiipui yrityksen tunnettuus ja liikevaihto katosi nopeasti sen myötä.

Markkinointia ei koskaan kannata lopettaa, koska se on yrityksesi väsymätön myyjä.

Työni hinta on 90€/h ja useimmissa tapauksissa mainontaa tehdään 15 - 25h kuukaudessa, joten työn kustannukset ovat noin 1350 - 2250€ kuukaudessa. Tähän ei kuulu mediabudjetti, joka maksetaan esimerkiksi LinkedInille tai Facebookille. Te päätätte mediabudjetin itse, mutta yleensä suosittelen vähintään 1000€/kk.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.