8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

MediaSade

MediaSade

Pienyrityksen freelancer, joka keskittyy sisällön tuottamiseen, someen, markkinointiin sekä muihin median muotoihin. Asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

artikkelit sosiaalinen media some blogit sisällöntuottaminen nettisivut uutiskirjeet UGC

Y-tunnus: 2900160-5

Kotisivu: https://mediasade.com


Nerot.fi suosittelee

Töitä tehty sisällöntuotannon parissa viitisen vuotta. Suurin osa työtehtävistä on ollut somesisältöjen suunnittelua eri yrityksille sekä blogitekstien ja artikkelien tuottaminen. Yhtenä vahvana osaamisalana on WordPress, joka on yleisin käytössä oleva julkaisualusta ja suosittu nettisivujen toteutustyökalu. Viime aikoina on tullut lisäksi opeteltua tekoälyn käyttöä auttavana työkaluna sekä UGC-toimintaa.

Parhaimmillani olen tekstien parissa. Rakastan artikkeleiden tekemistä, oli kyseessä sitten haastattelu, sisältömarkkinoinnin artikkeli, blogiteksti tai mikä tahansa muu tarinan kertominen. Aiemmin freelancer-toimittajan töissä olen harjaantunut tutkimaan perusteellisesti annetun aiheen taustat sekä perehtymään siihen, jotta tiedän mistä "puhun". Siitä syystä en hätkähdä hankalampiakaan aloja tai niiden teemoja.

Puhun ja kirjoitan sujuvasti myös englantia. Ruotsi ei ole vahvin kieli, mutta hätätilanteessa silläkin pärjään. Olen sosiaalinen, huumorintajuinen ja oppinut työskentelemään itsenäisesti sekä itseohjautuvasti. Olen rohkea ja sanavalmis sekä ideoin ja annan aihe-ehdotuksiakin tarpeen mukaan.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.