7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Muutoksen voima

Muutoksen voima

Asiakasymmärryksen asiantuntijapalvelut. Palvelumuotoilun materiaalit ja konsultoinnin tarjoaa Sosionomi + Tradenomi YAMK Tarja Ahonen.

Asiakasymmärrys Asiakaspinta Sosiaalipalvelut Kotipalvelut Ratkaisukeskeisyys Materiaalit Konsultointi Palvelumuotoilu Lean Ydin

Y-tunnus: 2322862-2

Kotisivu: https://www.muutoksenvoima.fi


Asiakasymmärryksen asiantuntijuus tarkoittaa asiakkaan haasteen /ongelman ytimen löytämistä ja siihen parhaimman mahdollisen ratkaisun suunnittelua. Tärkeää työssäni on asettua muiden asemaan ja katsoa tilannetta heidän näkökulmastaan. Asiakas voi olla sotepalvelujen kuluttaja, palvelujen tarjoaja tai jopa palvelujen tuottaja! Asiakasymmärryksen avulla voidaan vastata haasteellisiinkin tilanteisiin yllättävän yksinkertaisilla ja kevyillä ratkaisuilla. Isotkin ongelmat voivat olla vain kriittisen pisteen löytämisen ja sen muotoilun päässä. Pyörää ei kannata keksiä aina uudelleen, vaan usein pienen osan korjaaminen riittää. Niin myös sosiaali- ja terveyspalveluissa. Pitää vain ymmärtää ongelman ydin ja luoda kokonaisvaltaisesti paras ratkaisu - niin asiakkaan kuin palvelun tuottajan ja tarjoankin kannalta!

Olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen Tarja Ahonen. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja lähihoitaja. Erikoisammattitutkintoja minulla on useampia: Tuotekehittämisen eat (agile,lean), Johtamisen ja yritysjohtamisen eat, Liiketoiminnan eat (myynti ja markkinointi). Parhaillaan opiskelen Tradenomi YAMK -tutkintoa Strategiatyö organisaatioissa -linjalla. Sosiaali- ja terveyspalveluista minulla on pitkä kokemus asiakkaana, työntekijänä, palvelun tuottajana ja palvelun tarjoajanakin. Kokemus yhdistettynä koulutukseeni ja palvelumuotoilun oppeihin antaa ainutlaatuisen näkökulman uudenlaisten ratkaisujen löytämiseksi. Usein ratkaisun avaimet ovat aivan silmiemme edessä, emme vain näe niitä. Asiantuntijana tehtäväni on löytää avaimet ja auttaa sinua matkalla kohti menestyksellisiä palveluja!

Tarjoan sinulle ja yrityksellesi laadukkaita ja ainutlaatuisia materiaalipaketteja, jollaisia et löydä muualta. Ne ovat syntyneet vuosien saatossa ja opintojen tuomalla ymmärryksellä.

www.muutoksenvoima.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.