8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

FSF-Myyntitekstit

FSF-Myyntitekstit

JOHDAMME YRITYKSESI TARINASTA TOIMIVAA MARKKINOINTIA

Digimarkkinointi kotisivut tekstit copywriting seo hakukoneoptimointi www-sivut some sosiaalinen media google ads

Y-tunnus: 2932830-9

Kotisivu: https://myyntitekstit.fi/


Nerot.fi suosittelee

Yhdessä muutamme liiketoimintasi haasteet kasvumahdollisuuksiksi, sitoutamme nykyisiä asiakkaitasi, vahvistamme brändiäsi ja tuomme sinulle lisää uusia asiakkaita. Apunasi ovat:

Ari Helminen:
ymmärtää asiakkaittesi käyttäytymistä ja kieltä ja osaa niiden perusteella kirjoittaa oikeisiin kohderyhmiin vetoavia tekstejä ja tehdä sisältöjä eri kanaviin. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja lähes 20 vuoden kokemus teknisistä tukkukaupoista, Würthillä ja Ahlsellilla (myynti/markkinointi/hankinta). Pitkä kokemus verkkokaupan kehittämisestä ja tuotedatan rikastamisesta.

Antti Kivikangas:
pitää projektisi kaikki langat käsissään ja numerot hallussaan insinöörin tarkalla ja laskelmallisella otteella. Pitkä ura teollisuudessa, Konecranesilla toimihenkilönä. Pyörittänyt useampia verkkokauppoja viimeisen 10 vuoden aikana Suomessa sekä tehnyt kansainvälistä myyntiä Amazonissa.

Ville Immonen:
Ville on myyjä ja myynnin johtaja henkeen ja vereen. Pankki/rahoitusalan ammattilainen, joka on aina valmiina sparraavan valmentajan rooliin – niin yritys-, kuin urheilumaailmassakin. Tuntee vetoa yrityksen strategisiin kehittämisprojekteihin ja ymmärtää todella tarkasti busineksen eri mekanismit. Haastaa itseään sekä asiakkaitaan jatkuvasti kohti korkeampia tavoitteita.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.