8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

BrownBear - A R T -

BrownBear - A R T -

Jyväskyläläinen valokuvaaja joka erikoistunut mainos-, tuote- ja sisältökuvaukseen joiden ensisijainen käyttöalusta on sähköinen media.

Tuotekuvat Mainoskuvat Kuvapankit Henkilökuvat Sisältökuvat Printtaus

Y-tunnus: 3085015-3

Kotisivu: brownbearart.com


Nerot.fi suosittelee

Valokuvauksessa kaikista parasta on asiakkaat ja kohtaamiset, varsinkin ne hetket kun luovutat valmiit kuvat ja huomaat sen fiiliksen mikä toiselle niistä tulee tai kun yhdessä asiakkaan kanssa on luotu jotain sellaista mihin molemmat ovat enemmän kuin tyytyväisiä.

Ideahan on vain idea niin kauan ennen kuin se muutetaan todeksi, anna minun olla apuna muuttamassa sinun ideat todeksi. Voin myös olla apuna suunnittelemassa jotain uutta, joten aina sinulla ei tarvitse olla edes sitä ideaa valmiina. Hyvällä valokuvalla voidaan välittää katsojalle tunteita, sillä voidaan kertoa hetkestä, sillä voidaan kertoa sinusta/yrityksestäsi/tuotteesta/palvelustasi. Ei sitä turhaan sanota, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Yrityksen perustamisen taustalla oli aikoinaan halu auttaa muita ikuistamaan hetket ja muistot kuviksi, ja toiminta perustuikin alkuun hyvin vahvasti henkilö- ja juhlakuvauksen ympärille. Myöhemmin mukaan on tullut tuotekuvaus ja tämä on laajentunut mainos- ja sisältökuvaukseksi. Tämä onkin ollut vahvasti mukana viimeiset pari vuotta omassa ja yrityksen toiminnassa.

Kuvan käyttöikä nykyään on hyvin lyhyt johtuen valtavasta kuvien virrasta sosiaalisen median myötä, tämä on johtanut myös siihen, että kuvan pitää olla jollain tapaa se mikä pysäyttää katsojan. Ja jos tätä ei tapahdu niin nykyään algoritmit monella alustalla ovat sellaiset, että kuva "häviää" hyvin nopeasti ihmisten nähtäviltä. Tähän tuonkin erinomaisen ratkaisun, varsinkin sisältökuvieni tarkoitus on toimia vähän niinkuin sisäänheittäjänä yrityksesi sivuille, tämä tarkoittaa sitä, että huomiota herättävällä ja hyvällä kuvalla saadaan katsoja pysähtymään, tähän kun yhdistetään hyvä ja mielenkiintoinen teksti niin saadaan vaikutettua siihen kuinka algoritmit tulkitsevat kuvaa ja samalla vietyä katsoja yrityksesi profiiliin ja sitä kautta kotisivuillesi.

Mutta koska taustalla on myös vahva osaaminen henkilö- ja muotokuvauksen parista niin pystymme kattamaan kaikki yrityksesi kuvaustarpeet aina siitä henkilöstökuvauksesta sinne tuote- ja mainoskuviin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.