8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointitekstit.fi

Markkinointitekstit.fi

Moikka.

Tarjoan erilaiset sisällöntuotannon palvelut tehokkaasti ja nopeasti.

sisällöntuotanto blogitekstit tuotetekstit valokuvaus sosiaalinen media tuotekuvaus kirjoittaminen copywriter seo hakukoneoptimointi

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: www.markkinointitekstit.fi


Nerot.fi suosittelee

Tarjoan erilaiset sisällöntuotannon palvelut tehokkaasti ja nopeasti "avaimet käteen".

Minulla on kokemusta erityisesti sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) tilien ylläpidosta ja markkinoinnista, blogi- ja tuoteteksteistä sekä valokuvauksesta. Kirjallinen viestintä ja hakukoneoptimointi ovat myös osa työarkeani.

Olen tuore markkinointialan yrittäjä. Maaliskuusta alkaen olen tehnyt töitä omalla toiminimelläni. Sitä ennen testasin yrittäjyyttä kevytyrittäjänä päivätöiden ohessa. Olen toiminut päivätöissäni kaupallisten tehtävien parissa yli 15 vuotta. Minulla on erityisesti kokemusta kuluttajaelektroniikan, sisustamisen ja rakentamisen aloilta. Kaupallisesta kokemuksestani on hyötyä myös erilaisissa sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtävissä. Osaan ottaa vastuuta ja ajatella asioita liiketoiminnan näkökulmasta. Työurani aikana olen päässyt työskentelemään niin pienissä startupeissa kuin perinteisissä isommissa korporaatioissa. Myös kansainvälinen työympäristö on tuttua ja sisältöjen toteutus onnistuu niin ikään englanniksi.

Sisällöntuotannon töitä olen tehnyt hyvin erilaisten yrityksen toimeksiantoihin, joten kokemukseni on laaja ja monipuolinen.

Vapaa-ajallani olen pitänyt talonrakentamiseen liittyvää blogia merakennetaantaas.com sekä omaa valokuvaukseen painottuvaa IG-tiliä @teepasanen. Voit vierailla kotisivuillani www.markkinointitekstit.fi ja www.pikakuva.com. Yhteydenottoihin vastaan nopeasti ja saan muutenkin usein kiitettävää palautetta ripeästä työtavastani - laadusta tinkimättä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.