7038 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Lovidea

Lovidea

Saamme brändisi loistamaan & kilpailijasi kateellisiksi.
Autamme yrityksiä kasvamaan ja hankkimaan uusia asiakkaita digimarkkinoinnin avulla.

Digimarkkinointi Google-mainonta Somemainonta Somemarkkinointi Graafinen suunnittelu Markkinointistrategia Markkinointisuunnitelma Analytiikka

Y-tunnus: 2988012-8

Kotisivu: https://lovidea.com/


Lovidea on yhden naisen digimarkkinointitoimisto. Lovidea on luotu käytännössä tyhjästä aivan itse omalla panostuksella, ammattitaidolla, periksiantamattomuudella ja rakkaudella.

Kantavana voimana on ollut oma intohimo digimarkkinointia kohtaan, halu elää omien arvojen mukaan sekä vahva palo auttaa yrityksiä menestymään.

10 vuoden työhistoria yrityksen eri toiminnoissa ja 6 vuoden kokemus digimarkkinoinnin saralla on antanut täydelliset eväät tuloksellisen digimarkkinoinnin toteuttamiseen. Lovideassa ei eletä markkinointikuplassa vaan annetaan järkeviä neuvoja digimarkkinointiin. Me uskomme suunnitelmiin ja vasta sen jälkeen luovaan toteuttamiseen.

Olemme oikea kumppani yrityksille ja yksityisyrittäjille, jotka arvostavat laadukkaasti toteutettua dataohjautuvaa digimarkkinointia, liiketoimintaosaamista, koskettavien ja vaikuttavien sisältöjen luomista, visuaalisuutta ja luovuutta. Digimarkkinointi tarvitsee näitä kaikkia onnistuakseen parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Olemmeko luodut toisillemme?


Referenssikuvat

  • Somemarkkinointi refe 1

    Somemarkkinointi refe 1

    ICE INNOVATION FESTIVAL Suunnittelimme somen visuaalisen ilmeen brandbookin mukaan ja loimme sisältösuunnitelmat someen. Ideoimme postausten tekstit englanniksi sekä huolehdimme postausten julkaisusta.

  • Somemarkkinointi refe 2

    Somemarkkinointi refe 2

    Olimme vastuussa yrityksen sisältösuunnitelmista ja kokonaisvaltaisesta somemarkkinoinnista.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.