6613 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digitekoja Oy

Digitekoja Oy

Koska tuloksekasta markkinointia ei yksinkertaisesti voi tehdä ilman Digitekoja

Web-analytiikka SEO & CRO Markkinoinnin automaatio (HubSpot) Verkkosivut (Wordpress / LiquidBlox) Markkinointistrategia Projektipäällikkö Hakusanatutkimus Sisältösuunnittelu

Y-tunnus: 3249578-1

Kotisivu: www.digitekoja.fi


Tuotan timanttisia asiakaspolkuja ja asiakaskokemuksia digitaaliseen maailmaan.

Laadukkaasti toteutettu digimarkkinointi muodostuu kolmesta (3) palikasta, jotka ovat:

▪️ Asiakaslähtöinen verkkosivu tai -kauppa: Ohjaa ja auttaa asiakasta yksilöllisesti ja luontevasti tekemään oikeita valintoja
▪️ Digitaalinen asiakaspolku: Johdattaa asiakkaan oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa oikean sisällön tai ratkaisun äärelle.
▪️ Tavoitteellinen mittaus ja seuranta: Avain asiakkaan tarpeiden ja käyttäytymisen ymmärtämiseen, sekä verkkosivujen ja asiakaspolkujen kehitykseen.

----
Asiakaslähtöinen markkinointi on minulle erityisen kiehtova aihe, joten kehitän osaamistani sen ympärillä jatkuvasti. Esimerkiksi nyt marraskuussa sain juuri päätökseen Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutuksen. Arvosanojen keskiarvo oli 4,5 (YAMK -taso).

Olen tuore yrittäjä, mutta minulla on myös pitkä työhistoria. Kokemusta löytyy projektien johtamisesta, palvelutoiminnan kehittämisestä, esimiestyöstä sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävistä (B2C & B2B). Toisin sanoen minulla hyvä ymmärrys liiketoiminnan haasteista ja niiden ratkaisuista perinteisessä ja digimaailmassa.

Yrittäjänä teen sitä, mitä yrityksen nimi kertoo, eli 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐞𝐤𝐨𝐣𝐚 isolla sydämellä.

--------
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikavaasala/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.