8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digitekoja Oy

Digitekoja Oy

Tehdäänkö ihan uudet verkkosivut yrityksellesi - sellaiset modernit, toimivat ja luotettavat sivut, jotka asiakkaasi todella löytävät hakukoneista?

Web-analytiikka SEO & CRO Verkkosivut (Wordpress / LiquidBlox) Hakusanatutkimus Sisältösuunnittelu

Y-tunnus: 3249578-1

Kotisivu: https://www.digitekoja.fi/verkkosivut


Nerot.fi suosittelee

Tervehdys!

Etsitkö luotettavaa verkkosivujen tekijää? Haluatko verkkosivut, jotka vastaavat odotuksia ja löytyvät Googlen hakutuloksista?
Arvostatko ihmisläheistä asiointia ja luotattavaa kumppanuutta?

Voisinko minä olla etsimäsi ratkaisu?

Suunnittelen ja toteutan verkkosivut yrityksellesi tai yhdistyksellesi, riippumatta liiketoiminnan laajuudesta tai toimialasta. Olen valmis tarjoamaan myös useimmat kieliversiot. Verkkosivujen toteutus tapahtuu ensisijaisesti suomalaisella LiquidBloxilla, mutta päivitys ja ylläpito onnistuvat loistavasti myös WordPressillä.

Toteutan verkkosivut aina kuunnellen toiveitasi ja tarpeitasi. On erityisen tärkeää, että asiakkaasi löytävät verkkosivusi helposti Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksista. Saat yhdistyksellesi tai yrityksellesi juuri sellaiset verkkosivut, joita todella tarvitset ja haluat.

Lisäpalveluna tarjoan myös evästekyselyt ja -käytännöt sekä tarvittavat web-analytiikan työkalut yrityksesi käyttöön. Jos tarvitset räätälöityjä hintalaskureita tai vastaavia kyselyitä, niin nekin ovat mahdollisia toteuttaa. Myös Shopify-verkkokaupan kytkentä onnistuu, sekä muut markkinoinnin palvelut, kuten laaja hakukoneoptimointi tai vaikkapa Google Ads -hakusanamainonta.

------
Haluatko tavata ja keskustella aiheesta lisää?

VINKKI!
Kirjoita Googleen, että Varaa tapaaminen. Hakutulosten ensimmäinen linkki ohjaa kalenteriini, josta voit varata itselles sopivan ajan tapaamisellemme.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.