8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Diginordic Oü

Diginordic Oü

Diginordic erittäin laadukkaan sisällön tuottaja.

Digimarkkinointi Verkkosivut Verkkokauppa Markkinointi Myynti Pankki ja Rahoitus Yritys-suunnittelu Graafinen suunnittelu Tuotekehitys

Y-tunnus: 16307290

Kotisivu: diginordic.fi


Nerot.fi suosittelee

KOTISIVUT NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI
Olemme digialan kokeneita ammattilaisia ja toimimme luotettavana kumppanina kaikille yrityksille. Yrityksen, joka ostaa kotisivunsa meiltä, ei tarvitse ymmärtää markkinoinnista tai digitaalisista palveluista käytännössä mitään. Tiimimme hoitaa kaiken asiakkaan antamien tietojen ja toiveiden perusteella alusta loppuun saakka, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

AVAIMET KÄTEEN
Projekti toteutus meidän kanssa on hyvin helppoa asiantunijamme selvittävät mitä yrityksesi tarvitsee liiketoiminnan kasvattamiseen. Asiakas pystyy keskittymään olennaiseen eli liiketoimintansa pyörittämiseen. Projektin toteutettua ohjeistamme asiakkaan käyttöön.

Mahdollistamme jatkuvan ylläpidon verkkosivuille niin tiedät kotisivujen pyörivän moitteetta.

HELPPO KÄYTTÄÄ JA PÄIVITTÄÄ
Toteutamme sivustot maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä, WordPressillä. Jokainen asiakas saa meiltä koulutuksen sen käyttöön. Tarvittaessa pystyt jatkossa helposti muokkaamaan verkkosivuja myös itse.

YRITYKSESI KOOLLA EI OLE VÄLIÄ
Meidän ydinosaamistamme on se, että pystymme auttamaan erilaisia ja eri aloilla työskenteleviä yrityksiä. Palvelemme esimerkiksi pienyrityksiä rakentamalla nopeita ja kustannustehokkaita sivustoja, ja suurempien toimijoiden kohdalla teemme suuria kokonaisuuksia.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.