8124 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Asiakaspalvelu Jenni Maria

Asiakaspalvelu Jenni Maria

Sisällöntuotantoa esimerkiksi verkkokaupoille tai muille yrityksille, sekä sähköinen asiakaspalvelu (chat, s-posti, some).

Asiakaspalvelu Chat Sähköpostiasiakaspalvelu Chat-asiakaspalvelu Kirjoittaminen Tekstintuottaminen Blogitekstit Tuotetekstit Verkkokauppatekstit Sosiaalinen media

Y-tunnus: 2548664-1

Kotisivu: https://jenni-maria-moilanen.webnode.fi


Nerot.fi suosittelee

Olen myynnillisen asiakaspalvelun raudanluja ammattilainen, kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä n. 10 vuoden ajalta. Viime vuosina olen keskittynyt sähköiseen asiakaspalveluun, ja vahvuusalueeni on nopea ja ammattimainen chat-asiakaspalvelu sekä asiakasyhteydenottoihin vastaaminen sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Kirjoitan lisäksi tuotetekstejä, blogikirjoituksia sekä muita tekstejä verkkokaupoille ja muille yrityksille. Työt teen etänä kotoa käsin omalla tietokoneella.

Jos yritykselläsi on tarvetta ystävälliselle ja aurinkoiselle asiakaspalvelijalle tai tarvitset sisällöntuottajaa/blogikirjoittajaa, otathan yhteyttä niin keskustellaan lisää. :)

Käy lisäksi kurkkaamassa kotisivuni, jossa kerron lisää itsestäni ja palveluistani: https://jenni-maria-moilanen.webnode.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.