6176 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Asiakaspalvelu Jenni Maria

Asiakaspalvelu Jenni Maria

Sisällöntuotantoa esimerkiksi verkkokaupoille tai muille yrityksille, sekä sähköinen asiakaspalvelu (chat, s-posti, some).

Asiakaspalvelu Chat Sähköpostiasiakaspalvelu Chat-asiakaspalvelu Kirjoittaminen Tekstintuottaminen Blogitekstit Tuotetekstit Verkkokauppatekstit Sosiaalinen media

Y-tunnus: 2548664-1

Kotisivu: https://jenni-maria-moilanen.webnode.fi


Olen myynnillisen asiakaspalvelun raudanluja ammattilainen, kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä yli 10 vuoden ajalta. Viime vuosina olen keskittynyt sähköiseen asiakaspalveluun, ja vahvuusalueeni on nopea ja ammattimainen chat-asiakaspalvelu sekä asiakasyhteydenottoihin vastaaminen sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Kirjoitan lisäksi tuotetekstejä, blogikirjoituksia sekä muita tekstejä verkkokaupoille ja muille yrityksille. Tällä hetkellä y-tunnukseni on oman verkkokauppani nimissä, mutta rekisteröin piakkoin myös aputoiminimen freelancer-töitä varten. Työt teen etänä kotoa käsin omalla koneella.

Jos yritykselläsi on tarvetta ystävälliselle ja aurinkoiselle asiakaspalvelijalle tai tarvitset sisällöntuottajaa/blogikirjoittajaa, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. :)

Käy kurkkaamassa kotisivuni, jossa kerron lisää itsestäni ja palveluistani: https://jenni-maria-moilanen.webnode.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.