8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Suunnittelutoimisto Lumimarja

Suunnittelutoimisto Lumimarja

Lumimarja on yritysgrafiikkaan ja kuosisuunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Autan yritystäsi visuaalisen suunnittelun tarpeissa.

Graafinen suunnittelu Yritysgrafiikka Logosuunnittelu Yritysilmeen suunnittelu Vuosikertomukset Verkkosivujen ulkoasu Konseptointi Kuvitukset Tekstiilisuunnittelu Kuosisuunnittelu

Y-tunnus: 1569603-9

Kotisivu: www.lumimarja.net


Nerot.fi suosittelee

Teen töitä kaiken kokoisten yritysten kanssa: asiakkaani ovat sekä start-uppeja, keskisuuria yrityksiä että konserneja. Perinteisen ja sähköisen yritysgrafiikan lisäksi suunnittelen kuoseja sekä kuvitan. Olen luova ja monipuolinen graafinen osaaja. Yrityksen markkinointi- ja tapahtumamateriaalien konseptoinnin, ulkoasun, taiton ja sähköisten toteutusten ohella suunnittelen vuosikertomuksia, kirjoja ja tekstiilejä. Nautin sekä selkeiden, mieleenpainuvien visuaalisten ilmeiden että yksityiskohtien, kuten esimerkiksi informaatiografiikan suunnittelusta. Olen Grafian jäsen.

Tutustu töihini verkkosivuillani lumimarja.net ja ota yhteyttä!
Soita minulle 0505276885, laita sähköpostia terttu@lumimarja.net tai viestitä yhteydenottolomakkeella.
​​
Experienced Graphic Designer with a demonstrated history of working in several industries. Strong marketing communication, design and arts professional skilled in Logo Design, Typography, Graphic Design, Photography and Web Design.

https://www.linkedin.com/in/lumimarja-terttu-r%C3%B6nkk%C3%B6-0323562a/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.