8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Saagacoms

Saagacoms

Käytännönläheinen viestintä- ja markkinointitoimisto, jossa tehdään erilaisia toimeksiantoja lähinnä pk-yrityksille (B2B, erityisalana tekniikka)

markkinointiviestit markkinointiprojektit markkinointimateriaalit blogit ja artikkelit käännökset dokumenttipohjat kotisivut helposti Power Point tekniikan markkinointi investoriviestintä

Y-tunnus: 3010486-3

Kotisivu: www.saagacoms.fi


Nerot.fi suosittelee

Saagacoms - asiallista viestintää

Autan pieniä ja keskisuuria yrityksiä markkinoinnissa ja viestinnässä. Hoidan sekä pieniä yksittäisiä tehtäviä että kokonaisia projekteja avaimet käteen periaatteella. Voin toimia myös yrityksesi osa-aikaisena markkinointiresurssina.

Teen sisältöä lähinnä yritysten väliseen viestintään. Minulla on tekninen koulutus ja pitkä työhistoria teknisillä aloilla, joten pystyn tekemään asiallista sisältöä myös teknisillä aloilla toimiville yrityksille.

Teen selkeää ja helposti omaksuttavaa viestintää, jossa tarina on kunnossa ja materiaali havainnollista. Teen mm. markkinointiviestit, blogit, artikkelit, kielenhuolto, esittelymateriaalit, esitteet, verkkosivut ja taittotyöt. Lisäksi teen käännöksiä suomesta englantiin ja englannista sekä ruotsista suomeen (myös tekninen dokumentaatio). Käytännössä teen kaikkea muuta, paitsi some-markkinointia.

Pidän räätälöityjä ja käytännönläheisiä koulutuksia aiheena mm. Excel, Word tai Power Point.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.