8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Made by Walt

Made by Walt

Moi! Olen Tamperelainen yrittäjä, ja tarjoan graafisen suunnittelujen palveluita kaiken kokoisille yrityksille. Alan kokemusta jo 5 vuoden ajalta.

Logosuunnittelu Kotisivut Markkinointimateriaalit Käyntikortit Printtimateriaalit Graafinen suunnittelu Brändäys Sosiaalinen media

Y-tunnus: 3136389-1

Kotisivu: www.madebywalt.fi


Nerot.fi suosittelee

Intohimoni on auttaa yrittäjiä erottumaan massasta ja menestymään upeilla mutta käytännöllisillä tuotteilla. Yrityksen ulkoasu luo asiakkaalle ensimmäisen mielikuvan yrityksestä, joten se on yksi tärkeimmistä asioista varsinkin aloittaville yrityksille ottaa huomioon.

Olen saanut asiakkailtani hyvää palautetta joustavasta tavastani työskennellä, nopeasta reagoinnista ja työstä sekä rennosta tavastani kommunikoida. Pyrin kommunikoimaan aina "ihmisen kielellä", jotta vältytään turhilta sekaannuksilta ammattiterminologian sekoittaessa pakkaa.

Asiakkaan visio on aina etusijalla, mutta haluan tarvittaessa nostaa esille mahdollisia kipupisteitä asiakkaan näkemyksessä. Tietyt asiat (esim. logon skaalautuvuus, kotisivujen responsiivisuus) pitää olla aina kunnossa.

Kotisivuiltani löytyy referenssejä edellisistä projekteistani, ja lisää saa minulta esim. sähköpostitse!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.