8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Boccholie Design

Boccholie Design

Pirteää designia ja värikkäästi erilaista verkkosivumuotoilua. Toteutamme yrityksesi näköiset nettisivut, joilla tavoitat oman asiakaskuntasi.

web-design sisällöntuotanto seo-optimointi graafinen suunnittelu verkkokauppa verkkosivut visuaalinen ilme digimarkkinointi ux design ui design

Y-tunnus: 2957591-6

Kotisivu: www.boccholie.com


Nerot.fi suosittelee

Helppokäyttöiset, hakukone- ja mobiilioptimoidut verkkosivut toimivat kaikilla laitteilla, myös mobiilissa. Eläväiset verkkosivut valmiina paketteina tai asiakkaalle räätälöitynä kokonaisuutena. Erotu eduksesi ja anna meidän värittää yrityksesi digitaalinen imago!
Yhden naisen designtoimisto laajalla myynnin ja markkinoinnin näkemyksellä. UI Designit verkko- ja puhelinsovelluksiin, verkkosivut sekä verkkokaupat eri alustoille. Toimin yhteistyössä tiiviin freelancer verkoston kanssa. Yhdessä voimme luoda suurempiakin kokonaisuuksia yhdistämällä ammattitaitomme designin, ohjelmistokehityksen, koodauksen, sisällöntuotannon, digimarkkinoinnin sekä graafisen suunnittelun alueilta.

Erityisosaamistani ovat verkkosivut eri alustoilla kuten Wordpress, Wix, Squarespace, Webflow sekä Shopify. Teen myös räätälöityjä UI ja UX designeja toivomallesi alustalle.

Työskentelen erityisesti pienyrittäjien ja pienten yritysten kanssa, räätälöiden palvelut tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin tehdään juuri sinulle sopiva ratkaisu tai suuntaa verkkokauppaamme valitsemaan omiin tarpeisiin sopiva pakettiratkaisu. Haluamme tarjota sinua parhaiten hyödyttävän ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Jos et ole varma millaiset verkkosivut sopisivat teille parhaiten, varaa aika 30 minuutin puhelinkonsultaatioon verkkosivujemme kautta.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.