7360 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Somemarkkinat Oy

Somemarkkinat Oy

Hei! Olen Johanna, Somemarkkinoiden yrittäjä. Yritys on erikoistunut sosiaalisen median markkinointiin, sisällöntuotantoon ja visuaaliseen ilmeesen.

Sosiaalinen media Visuaalinen ilme Brändi SEO Google Ads Youtube mainonta Facebook mainonta Sosiaalisen median mainonta Kotisivut Logot

Y-tunnus: 3254349-9

Kotisivu: www.somemarkkinat.com


Nerot.fi suosittelee

Heippa!

Somemarkkinat on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka intohimona on luoda kauniimpaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Yritys on erikoistunut sosiaalisen median visuaalisen ilmeeseen ja markkinointiin. Tyylikkään brändi-ilmeen tuottaminen sosiaaliseen mediaan on erikoisosaamisemme.

Kilpailijoista erotumme luomalla kaunista ja visuaalista sisältöä.

Somemarkkinoiden palvelut ulottuvat aina digi- ja somemarkkinoinnista sisällöntuotantoon, vaikuttajamarkkinointiin, konsultointiin ja koulutukseen, sekä yrityksen ja brändin kokonaisvaltaiseen visuaaliseen ilmeeseen kaikkialla internetissä ja digitaalisissa kanavissa. Osaamme auttaa sinua ratkomaan haasteesi yrityksesi sosiaalisen median kanssa.

Nettisivuissa parhaiten osaan auttaa sinua Squarespace sivujen kanssa, mutta yleinen tietämys lähes mistä tahansa yleisimmistä verkkosivujen alustoista ja toiminnasta on hallussa.

Luodaan yrityksellesi mieleenpainuva brändi ja kehitetään yrityksesi sosiaalista mediaa ja digitaalisia kanavia vastaaman tämän päivän tarpeita. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.