8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Freelance Marketing

Freelance Marketing

Teen kotisivut alusta loppuun, sekä myös arviointeja ja pieniäkin päivityksiä Wordpress sivuille. Saat halutessasti opastusvideot käyttöönottoon.

Kotisivut Wordpress Logo Varauskalenteri Blogi Hakukoneoptimointi Sivujen tarkastus Käännökset Suomi / Italia Valokuvaus

Y-tunnus: 2197002-2 (Eezy)

Kotisivu: https://freelancemarketing.fi/


Nerot.fi suosittelee

Teet sitten mitä hyvänsä, niin yrityksen nettisivujen täytyy olla kunnossa. Parhaimmillaan sinulle tulee asiakkaita kotisivuilta “ilmaiseksi” mainostamatta. Nettisivujen tulee olla yrityksesi keskus online-maailmassa, jota sinä hallitset. Tämä on tärkeää vaikka et suoraan netissä myisikään…. Vielä =)

Yksinkertaiset ja pienetkin nettisivut voivat olla tehokkaat jos ne onnistuvat tuomaan sinulle uusia asiakkaita, ja pitämään yrityksesi nykyisten asiakkaiden mielessä. Voit myös tehdä kaiken itse tai teettää muilla.

Kaiken voi tehdä itse. Se on totta, jos on aikaa runsaasti käytössä. Kaikki ovat varmasti törmänneet mainoksiin, joissa voit tehdä kotisivut muutamassa minuutissa parhaimmillaan ilmaiseksi. Tämä on ihan mahdollista kyllä. Ovatko ne sitten tehokkaat? Todennäköisesti ei.

Se pelkästään, että sinulla on oman yrityksen nettisivut, ei tarkoita sitä että sinulle olisi niistä jotakin hyötyä, jos siellä ei esimerkikisi kukaan käy. Voi olla että sivusi eivät näy hakukoneissa hyvin, koska nettisivusi eivät pomppaa oikeisiin hakutuloksiin.

Tehokkaat nettisivut ovat sellaiset, että ne tuovat jatkuvasti uusia potentiaalisia asiakkaita sivuillesi eri hakukoneista. Mitä kovempi kilpailu alallasi on, sitä vaikeampi on päästä orgaanisissa (ilmaisissa) hakutuloksissa korkealle. Tässä voin auttaa sinua.

Kaikkiin nettisivuihin lisään automaattisesti kävijälaskurin, joka ei kerää yksityisiä tietoja. On kuitenkin tärkeää tietää paljonko kävijöitä on ja mitkä sivut kiinnostavat.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.