7043 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wizard Cow Oy

Wizard Cow Oy

Wizard Cow Oy on monialainen IT-yhtiö, joka pystyy toimittamaan nopealla aikataululla applikaatioita, web-palveluja ja automatisointia.

CSS Javascript Python Java MySQL Oracle Linux Wordpress Verkkokaupat Moodle

Y-tunnus: 3141537-2

Kotisivu: https://www.wizardcow.fi/


Yrityksemme on kahden henkilön IT-yhtiö, jonka pyrkimyksenä on automatisoida mahdollisimman suuri osa asiakkaan palveluista. Haluamme toimittaa ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaalle merkittävää lisäarvoa ja lisäävät yrityksen tuottavuutta. Olemme tyytyväisiä kun asiakkaamme on saanut käyttöönsä toimivan palvelun. Haluamme rakentaa toimivan ja kestävän asiakassuhteen. Tarjoamme myös toimittamiemme tuotteiden ylläpitoa. Haluamme, että projektin päätyttyä asiakas jää nauttimaan hymyssä suin nauttimaan luomistamme ratkaisuista.

Erikoisalaamme ovat muun muassa Web- ja SQL-palvelut, avoimen lähdekoodin ohjelmistojen räätälöinti, lisäosien ja mobiiliapplikaatioden koodaaminen. Erilaisten palvelimien ylläpito, asennus ja konfigurointi ovat yrityksemme avainosaamista. Suunnittelemme palvelut alusta loppuun ottaen huomioon tietuturvan, sertifikaatit, käytettävyyden ja palveluiden yhteensopivuuden. Rekisteröimme tarvittavat palvelut asiakkaan puolesta ja autamme asiakasta ymmärtämään tuotteiden ja palvelun toiminnan.

Teemme myös laiteläheistä ohjelmointia pienelektroniikalle ja mikrokontrollereille. Pystymme auttamaan tarvittaessa myös mekaniikkasuunnittelussa, lujuuslaskennssa ja numeerisessa mallintamisessa.

Meillä on käytössämme italialainen graafinen suunnittelija logojen ja grafiikkojen suunnitteluun.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.