5918 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mainostoimisto Pähee

Mainostoimisto Pähee

Pähee markkinointi- ja mainostoimisto Joensuusta.

kotisivut verkkokaupat logo yritysilme hakukoneoptimointi markkinointi seo sem graafinensuunnittelu

Y-tunnus: 2893823-6

Kotisivu: www.pahee.fi


Markkinointi- ja mainostoimisto Pähee Oy on Joensuun keskustassa majaansa pitävä mainostoimisto yrityksille ja yhdistyksille. Mainostoimisto Pähee on vahva, kokenut ja työlleen omistautunut tiimi Joensuun sykkeestä. Haastamme itsemme kehittymään omassa työssämme, jotta voimme paremmin palvella asiakkaitamme muuttuvien ongelmien kanssa. Haluamme luoda yhdessä uutta niin omassa tiimissä kuin asiakasyritysten kanssa.

Kumppanuusmallimme lähtökohtana on toimia painotuotteiden ja digitaalisen aineiston osalta ketteränä toistuvien markkinointi- ja mainosmateriaalien suunnittelijana. Ideana on toteuttaa säännölliset työt kevyesti joko graafisen ohjeistuksen tai ennalta sovittujen määritelmien mukaan. Näin asiakkaan tarvitsee maksaa vain toteutettavasta työstä eikä niinkään ideoinnista, ellei toisin sovita.

Pyrimme auttamaan asiakkaitamme menestymään ymmärtämällä yrityksen toiminta-alan, yrityksen sen hetkisen position ja tulevaisuuden haasteet. Tarjoamme ratkaisuja jotka saavuttavat asiakkaan antamat tavoitteet. Haluamme olla pitkäaikaisia markkinointi kumppaneita. Meille asiakkaan menestys on päämäärä!

referenssejä
https://kiitoskauppa.fi/
https://tähtiremontit.fi/
https://hukka.fi/
https://havel.fi/
https://soimu.fi/


ReferenssikuvatKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.