8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettiremppa Oy

Nettiremppa Oy

Nettiremppa Oy tekee tulospohjaista internetmarkkinointia kokonaisvaltaisesti. Hoidamme kaikkia markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Nettisivut Hakukoneoptimointi Google-mainonta Facebook-mainonta Copywriting Sisällöntuotanto Valokuvaus Videokuvaus Tulospohjainen markkinointi Sähköpostimarkkinointi

Y-tunnus: 2964969-8

Kotisivu: www.nettiremppa.fi


Nerot.fi suosittelee

Kaipaatko yrityksellesi kokonaisvaltaista kumppania internetmarkkinointiin? Me Nettirempalla pyrimme auttamaan yrityksiä parantamaan asiakashankintaa netistä. Otamme uusia asiakkaita lähtökohtaisesti työnäytteen (www.nettiremppa.fi/tyonayte) kautta, mutta teemme myös tarjouspyyntöjä yksittäisistä projekteista. Ota yhteyttä!

Tulospohjainen markkinointi tarkoittaa sitä, että maksetaan vain markkinoinnin kautta tulevista tuloksista. Nettiremppa hoitaa mainonnan, sisällöntuotannon, asiakkaiden seurannan, myyntisuppilon rakentamisen sekä nettisivujen ylläpidon.

Tavoitteenamme on saada mahdollisimman paljon asiakkaita mahdollisimman pienellä investoinnilla, ja meidän palkkiomme riippuu onnistumisestamme. Tulospohjainen markkinointi on kaikille paras ratkaisu - Asiakas löytää tarvitsemansa palvelun helposti, yritys saa uusia asiakkaita sekä me saamme palkkion onnistuneesta työstä. Kun kaikilla on sama päämäärä, niin tuloksetkin ovat toimivia.

Kannattaa kysyä tarjouksia myös yksittäisistä projekteista - Emme aloita asiakkaidemme kanssa suoraan tulospohjaisella markkinoinnilla, koska tämä tulee asiakkaallemme liian kalliiksi.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.