8284 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Knowledge Tools

Knowledge Tools

Tarvitsetko tiedonhakuja, koosteita ja katsauksia? Minulta nämä onnistuvat, kuten myös muu tekstin tuottaminen! Samoin verkkokoulutukset em. aiheista.

Tiedonhaut Tekstit Kirjoittaminen Verkkokoulutus Katsaukset

Y-tunnus: 2123507-9

Kotisivu: https://www.facebook.com/KnowledgeToolsFI


Tiedon määrä ei ole nykyaikana ongelma, vaan sen koostaminen, tarjoilu ja tulkkaus. Voitkin kutsua minua tietotarjoilijaksi!

Olen yli 15 vuoden työkokemuksen omaava tiedonhaun ammattilainen. Haluan nyt tarjota ammattimaisia tiedonhaun ja hallinnan palveluita myös pienten yksityisyritysten käyttöön.

Kiireisen yrittäjän arjessa ei välttämättä löydy aikaa tiedonhakuun ja katsausten tekemiseen, joten hyödynnä näissä tilanteissa ammattilaista! Voin hakea sinulle tietoja toimintaasi ja toimialaasi liittyen, tukemaan tulevaisuuden suunnittelua ja kehityshankkeiden toteutusta. Teen koosteita esimerkiksi tutkimuksesta, jota on tehty alallasi, toimialan yleisestä kehityksestä, kilpailijoiden ja yhteistyökumppaneiden toiminnasta, yrityksesi toimialaan liittyvää uutisointia, jne.

Teen myös tiedontarpeiden kartoituksia pienille yrityksille: lähtötilanteen kartoitus, avainhekilöiden haastattelut, analysointi ja havaintojen koostaminen - sekä tietenkin ehdotukset. Toteutan haastatteluja yrityksesi henkilöstölle heidän kokemistaan tiedon saamisen haasteista ja tiedonkulun ongelmista. Tietenkin positiivisella, ratkaisukeskeisellä otteella: tavoitteena on toiminnan kehittäminen.

Tuotan myös tekstejä ja kieltäni on kuvattu eläväksi, vaihtelevaksi ja mielikuvia luovaksi. Voin myös kääntää ja lokalisoida tekstejä englannista suomeen.

Tuntihintani vaihtelee 20-70e tehtävän vaativuudesta riippuen. Esimerkiksi 8-10 tunnin työtilauksella saat jo kattavan katsauksen ja yhteenvedon alaasi liittyvästä lehtikirjoittelusta ja tutkimuksesta. Esimerkkihintoja: tiedonhaku alkaen 200e, tiedontarpeiden kartoitus alk. 500e.

Toivon yhteydenottoasi, keskustellaan toimeksiannosta yhdessä! Nykymaailmassa ei pärjää ilman tietoa - Knowledge is Power!

Katja Hilska-Keinänen
katja.hilska.keinanen@gmail.com
p. 040 7603 201


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.