8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Knowledge Tools

Knowledge Tools

Tarvitsetko tiedonhakuja, koosteita ja katsauksia? Minulta nämä onnistuvat, kuten myös muu tekstin tuottaminen! Samoin verkkokoulutukset em. aiheista.

Tiedonhaut Tekstit Kirjoittaminen Verkkokoulutus Katsaukset

Y-tunnus: 2123507-9

Kotisivu: https://knowledge-tools.org


Kesytä tietotulva! Tiedon määrä ei ole nykyaikana ongelma, vaan sen koostaminen, tarjoilu ja tulkkaus. Anna ammattilaisen tehtäväksi vaativat tiedonhaut ja tieteellisiin artikkeleihin perustuvan tietopohjan kokoaminen.

Olen yli 15 vuoden työkokemuksen omaava tiedonhaun ammattilainen. Haluan nyt tarjota ammattimaisia tiedonhaun ja hallinnan palveluita myös pienten yritysten käyttöön.

Kiireisen yrittäjän arjessa ei löydy aikaa perusteelliseen tiedonhakuun ja katsausten tekemiseen, joten hyödynnä näissä tilanteissa ammattilaista! Voin hakea sinulle tietoja toimintaasi ja toimialaasi liittyen, jotta sinulla on paras tietopohja tukemaan tulevaisuuden suunnittelua ja kehityshankkeiden toteutusta.

Teen koosteita esimerkiksi tutkimuksesta, jota on tehty alallasi, toimialan yleisestä kehityksestä, kilpailijoiden ja yhteistyökumppaneiden toiminnasta, yrityksesi toimialaan liittyvää uutisointia, jne.

Teen myös tiedontarpeiden kartoituksia pienille yrityksille: lähtötilanteen kartoitus, avainhenkilöiden haastattelut, analysointi ja havaintojen koostaminen - sekä tietenkin ehdotukset. Toteutan haastatteluja yrityksesi henkilöstölle heidän kokemistaan tiedon saamisen haasteista ja tiedonkulun ongelmista. Tietenkin positiivisella, ratkaisukeskeisellä otteella: tavoitteena on toiminnan kehittäminen.

Tuntiveloitus vaihtelee 40-80 euron välillä tehtävän vaativuudesta riippuen. Esimerkiksi 10 tunnin työtilauksella saat jo kattavan tiedonhaun ja yhteenvedon alaasi liittyvästä lehtikirjoittelusta ja tutkimuksesta. Esimerkkihintoja: tiedonhaku alkaen 400e, tiedontarpeiden kartoitus alk. 800e.

Toivon yhteydenottoasi, keskustellaan toimeksiannosta yhdessä! Nykymaailmassa ei pärjää ilman tietoa - Knowledge is Power!

Katja Hilska-Keinänen
katja.hilska.keinanen@gmail.com
p. 040 7603 201


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.