8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

KLAK Design

KLAK Design

Hei! Olen monipuolisen luova visuaalinen suunnittelija Helsingistä.

graafinen suunnittelu logosuunnittelu markkinointimateriaalit esitteet flyerit nettisivut digimarkkinointi sosiaalisen median markkinointi bannerit kuvankäsittely

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: www.klak.fi


Olen kokonaisuudet hallitseva visuaalisen suunnittelun ammattilainen. Minulla on erinomainen visuaalinen silmä ja hyvä markkinoinnin ymmärrys, joita hyödynnän tuottaakseni vaikuttavaa ja merkityksellistä markkinointiviestintää. Suunnittelen ja toteutan asiakaslähtöisesti visuaalisia ilmeitä, konsepteja ja kampanjoita erilaisiin kanaviin. Tuotan myös sujuvasti erilaisia materiaaleja, niin printtiin kuin digitaalisiin medioihin. Kokemukseni alalla on karttunut jo noin 13 vuoden ajalta, minkä ansiosta olen päässyt työskentelemään monien erilaisten asiakkuuksien ja toimeksiantojen parissa.

Katso referenssini suoraan kotisivuiltani www.klak.fi tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla annukka@klak.fi. Kerro hieman itsestäsi/yrityksestäsi ja tarpeistasi, niin voidaan yhdessä jatkaa keskusteluja miten juuri minä voisin auttaa sinua/yritystäsi.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.