8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Meiksin... koodia ja grafiikkaa

Meiksin... koodia ja grafiikkaa

Hei, olen Terhi, IT-arkkitehti ja konsultti, osaamisalueena ja intohimona pilvipalvelut, kouluttaminen, graafinen suunnittelu ja visuaalinen viestintä

O365 Microsoft Teams logo nettisivut www-sivut kouluttaminen pilvipalvelut azure exchange Power platform

Y-tunnus: 3191169-1

Kotisivu: https://meiksi.info


Oikean ensivaikutelman antaminen kohteesta, on se sitten yritys, yhdistys tai yksityishenkilö, sisältää niin taidetta, tiedettä, psykologiaa kuin prosessimaista suunnitteluakin. Ensivaikutelma on se kokemus, mikä ohjaa asiakkaan tai käyttäjän mielikuvia oikeaan suuntaan.

Kaikissa toteutuksissa pidän tärkeänä ilmentää lopputuloksella tilaajan sanomaa ja prioriteetteja toivotusta mielikuvasta ja tarpeista.
Työssäni on hyötyä pitkästä käytännön kokemustani erilaisten ja erikokoisten organisaatioiden sekä tietysti kohderyhmien ja asiakkaiden parissa. Jokainen tarian on tärkeä, kerrotaan se sanoin tai kuvin ja on mahtavaa olla mukana vaikuttamassa ajatuksiin ja mielikuviin hyvän visuaalisen lopputuloksen kautta!

Teen verkkosivuja ja suunnittelen logoja, graafista ilmettä jne yhdistyksille, urheilijoille ja yrityksille sisältäen myös hakukoneoptimointia, ylläpitoa ja päivityksiä tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri sinun näköisesi toteutus!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.