5785 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

PK Verkkotaito Oy

PK Verkkotaito Oy

Y-tunnus: 0977005-2

Kotisivu: www.eteinen.fi


Eteinen.fi-palvelut ovat kiinteä osa PK Verkkotaito Oy:n palveluja (www.verkkotaito.fi). Yrityksemme on erikoistunut sähköisen viestintätyökalujen, kotisivujen ja varmennus- palvelujen ohella räätälöityihin Internet-sovelluksiin ja erikoisohjelmiin.

Toiminta-ajatuksemme on asiakkaan ohjaaminen tehostamaan liiketoimintaprosessejaan tietotekniikan avulla, sekä maksimoimaan näkyvyytensä internetin välityksellä, jolloin saavutetaan tehokkaampaa myyntiä ja jakelua, parempaa tuotannon hallintaa sekä nopeampaa kauppaa.

Ympäröivä maailma ja liiketoimintaympäristöt muuttuvat välillä nopeastikin ja haluamme auttaa asiakastamme pitämään etumatkansa kilpailijoihin.

KOULUTUS
Yrityksessämme on kattava kirjo erilaisia asiantuntijoita. Osa on opiskellut yliopistossa, osa ammattikorkeakoulussa ja osa teknillisessä korkeakoulussa.

REFERENSSIT
Olemme tehneet monia erilaisia nettisivuja asiakkaillemme. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös sähköpostipalvelut, varmuuskopioinnin sekä hosting palvelun. Tarjoammamme taitocms sisällönhallintajärjestelmää, jossa asiakkaan on äärettömän helppo muokata omien kotisivujensa sisältöä suoraan nettiselaimesta.

KIELITAITO
Toimistollamme kaikki puhuvat sujuvasti suomea ja englantia. Löytyypä täältä muutama ruotsin kielen asiantuntijakin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.