8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Usein kysytyt kysymykset - Toimeksiantajat


Maksaako tarjouspyynnön jättäminen?
Ei. Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Kokeileminen on siis riskitöntä.
Onko minulla ostopakkoa jos ilmoitan tarjouspyynnön?
Ei. Tarjouspyynnön ilmoittaminen ei velvoita sinua ostamaan palvelua. Jos et ole tyytyväinen yhteenkään saamaasi tarjoukseen, voit hylätä ne kaikki perumalla tarjouspyynnön.
Etsin projektiini tekijää, miten Nerot.fi auttaa minua?
Nerot.fi auttaa sinua löytämään sopivimman tekijän projektiisi vaivattomasti. Sen sijaan, että joutuisit itse selailemaan netistä sopivia tekijöitä, voit tavoittaa ne yhdellä tarjouspyynnöllä palvelumme avulla. Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa ja nopeaa. Saamasi tarjoukset ovat myös kätevästi vertailtavissa palvelumme avulla, jolloin kaikki tarjoukset ovat näppärästi yhdessä paikassa.
Ovatko palveluitaan tarjoavat ammattilaiset teidän työntekijöitänne?
Ei. Palveluumme rekisteröityneet ammattilaiset (freelancerit ja mainostoimistot) eivät ole työntekijöitämme. He ovat ainoastaan rekisteröityneet palveluumme ja meidän kauttamme he saavat tietoonsa heitä kiinnostavia tarjouspyyntöjä.
Mitä kuluja palvelun käytöstä aiheutuu minulle tarjouspyynnön jättäjänä?
Tarjouspyynnön jättäjänä sinulle ei palvelustamme aiheudu mitään kuluja. Tarkemmat tiedot voit tarkastaa hinnastostamme.
Miten jätän palveluun tarjouspyynnön?
Tarjouspyynnön jättäminen palveluun on yksinkertaista. Täältä löydät tarkemmat ohjeet ja vaiheet tarjouspyynnön jättämiseen.
Mitä tapahtuu sen jälkeen kun olen jättänyt tarjouspyynnön?
Jätettyäsi tarjouspyynnön se välitetään suoraan Nerot.fi -palvelun ammattilaisille. Saat myös sähköpostiviestin joka sisältää linkit tarjouspyynnön hallintaan. Pian tarjouspyynnön välittämisen jälkeen tulet saamaan tarjouksia tarjouspyyntöösi, joista ilmoitamme sinulle aina sähköpostitse.
Voinko olla suoraan yhteydessä tarjouksen jättäneeseen ammattilaiseen?
Voit olla ammattilaiseen yhteydessä puhelimitse jos tarve vaatii. Suosittelemme kuitenkin käyttämään palvelumme tarjoamia kommunikointivälineitä, jolloin keskustelut arkistoituvat ongelmatilanteiden varalta. Jos olette suoraan yhteydessä ammattilaiseen ja päätät valita hänet työn suorittajaksi, pyydämme että hyväksyt hänen tarjouksensa palvelussamme.
Miten voin muokata ilmoittamaani tarjouspyyntöä?
Tarjouspyyntöä ei voi muokata enää sen julkaisemisen jälkeen, mutta siihen voi lisätä tietoja. Tämä käytäntö on epäselvyyksien välttämiseksi. Tarjouspyyntöön tietojen lisääminen onnistuu sisään kirjautuneena tarjouspyynnön sivulla.
Jos tarjouspyynnöstä on välttämätöntä poistaa jotain tietoa, voidaan se tehdä asiakaspalvelun kautta. Ota silloin yhteys osoitteeseen tuki@nerot.fi
Miten voin sulkea tarjouspyynnön ja hylätä kaikki saamani tarjoukset?
Tarjouspyynnön sulkeminen onnistuu tarjouspyyntösivulta. Tarjouspyynnön alalaidasta löytyy toiminto ”Sulje tarjouspyyntö”, jota painamalla tarjouspyyntö sulkeutuu ja kaikki saamasi tarjoukset hylätään. Tarjousten hylkäämisestä lähetämme ilmoituksen niiden tehneille ammattilaisille.
Voinko arvostella saamiani tarjouksia?
Tarjouksien vertailuun on olemassa pisteytysjärjestelmä. Voit antaa saamillesi tarjouksille 0-5 tähteä. Tämä merkintä näkyy ainoastaan sinulle, eikä sitä kerrota tarjousten tehneille ammattilaisille.
Miten voin kommunikoida tarjousten tehneiden ammattilaisten kanssa?
Voit esittää julkisia kysymyksiä ammattilaisille tarjouspyynnön kommenteissa. Jos haluat keskustella tarjouksen tehneen ammattilaisen kanssa yksityisesti, se onnistuu avaamalla tarjouksen lisätiedot. Tarjouksen lisätietonäkymässä voit jättää ammattilaiselle viestin ja hän voi tätä kautta myös vastata sinulle. Lähetämme näistä viesteistä aina ilmoituksen sen vastaanottajalle sähköpostitse.
Mitä tapahtuu kun valitsen tarjouksen?
Kun valitset tarjouksen, saat tietoosi tarjouksen tehneen ammattilaisen yhteystiedot. Samalla heille ilmoitetaan, että olet valinnut heidän tarjouksen ja neuvotaan olemaan yhteydessä teihin.
Kaikki muut saamasi tarjoukset hylätään samalla kun valitset mieluisimman tarjouksen. Tarjousten tehneille ammattilaisille ilmoitetaan sähköpostitse ja siten he voivat vapauttaa resurssinsa seuraaviin projekteihin. Samalla myös palveluumme kirjautuu, että tarjouspyyntöön on valittu tekijä ja pysymme ajan tasalla projektin tilasta.
Miten tarjouspyyntö suljetaan kun työ on valmis?
Tarjouspyynnön sulkeminen onnistuu tarjouspyyntösivulta. Kun työ on valmis, voit merkitä tarjouspyynnön suljetuksi ja samalla antaa ammattilaiselle suositukset jos hän ne ansaitsee.
Voinko jättää palautetta ammattilaisen tekemästä työstä?
Ammattilaiset ottavat mielellään suositukset vastaan ja tällainen palautteen jättäminen onnistuu samalla kun merkitset tarjouspyynnön suljetuksi tarjouspyyntösivulla. Jos haluat antaa muuten palautetta ammattilaisen tekemästä työstä niin voit lähettää sen meille osoitteeseen tuki@nerot.fi
Mistä näen tarjouksen tekijän tarkemmat tiedot ja referenssit?
Tarjouksen tekijän tarkemmat tiedot näet avaamalla tarjouksen lisätiedot tarjouspyyntösivun tarjousten listasta. Tarjouksen lisätiedoissa näet ammattilaisen julkisen profiilin jossa hänellä voi olla näkyvillä profiilikuva, yrityksen kuvaus, referenssit, työnäytteet, koulutus ja kielitaito.
Mistä näen auki olevat tarjouspyyntöni?
Auki olevat ja työn alla olevat tarjouspyyntösi ja ovat näkyvissä Oma sivullasi. Tämä näkymä näytetään sinulle aina ensimmäisenä kun kirjaudut palveluun sisälle. Oma sivulla on Toimeksiantojen yhteenveto taulukko josta näet kaikki tarjouspyyntösi ja missä tilassa ne ovat.
Näkyvätkö yhteystietoni kaikille palvelun käyttäjille?
Ei. Profiilisi täyttämäsi yhteystiedot näytetään ainoastaan valitsemallesi ammattilaiselle.
Miten maksan valitsemalleni ammattilaiselle tehdystä työstä?
Ammattilainen laskuttaa sinua sopimallanne tavalla. Nerot.fi ainoastaan saattaa teidät yhteen, eikä ota kantaa laskutukseen tai työn maksamiseen.
Voinko valita tarjouksen ennen kuin tarjouspyynnön voimassaoloaika on päättynyt?
Voit milloin tahansa valita tarjouksen, eikä sinun tarvitse odottaa tarjouspyynnön voimassaoloajan päättymistä.
Mitä minun kannattaa huomioida tarjousta valitessani?
Tarjousta valitessa kannattaa ottaa huomioon useita asioita, jotka vaikuttavat työn lopputulokseen. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoa.
Mistä tiedän onko tarjouksen tekijä ennakkoperintärekisterissä?
Tarjouksen tekijän ennakkoperintärekisteritiedot voit tarkistaa veloituksetta ytj.fi -tietopalvelusta.