3594 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rekisteriseloste


Henkilötietolain 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

  1. Rekisterinpitäjä
  2. Somella Oy (2440368-0)
    Sepänkatu 6
    90100 Oulu

  3. Rekisteriasioita käsittelevän henkilön yhteystiedot:
  4. Eero Rönkkö
    email: eero@nerot.fi
    GSM: 045 343 8772

  5. Rekisterin nimi
  6. Nerot.fi - verkkopalvelun käyttäjärekisteri

  7. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  8. Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Somella Oy:n toimesta Nerot.fi – verkkopalvelun ja sen käyttäjien välisen asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon, palveluiden toimittamiseen sekä suoramarkkinointi-, etämyynti-, yhteydenotto- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja Somella Oy:n palvelujen kehittämistarkoituksiin. Somella Oy:llä on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain mukaisesti.

    Rekisteröity käyttäjä voi kieltää henkilötietojensa käytön markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

  9. Rekisterin tietosisältö
  10. Yksityiskäyttäjän tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, www-osoite sekä muut käyttäjän lisäämät tiedot itsestään kuten kielitaito, työkokemus, koulutustausta tai muu henkilökohtainen esittely.
    Yrityskäyttäjän tiedot: Yrityksen nimi, Y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköposti, www-osoite, sekä työkokemus ja referenssit tai muu yrityksen itsestään laatima esittely.
    Laskutuksen ja perinnän hoitamiseen tarvittavat tiedot.
    Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot kuten myytävät tuotteet tai palvelut sekä niiden alkamis- ja loppumispäivämäärät.
    Käyttäjätunnukset ja muut tunnistetiedot.
    Käyttäjän verkkopalvelussa tekemien toimien tapahtumatiedot palvelun kehitystä varten.

  11. Säännönmukaiset tietolähteet
  12. Tiedot kerätään seuraavista lähteistä:
    Käyttäjiltä itseltään rekisteröinnin yhteydessä tai sen jälkeen.
    Käyttäjien verkkopalvelussa tekemistä toimista automaattisesti kertyvästä datasta.
    Somella Oy:n ylläpitämistä asiakasrekistereistä.
    Julkisista rekistereistä.

  13. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
  14. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Kuitenkin niissä tapauksissa kun tietoja luovutetaan se perustuu rekisteröidyn käyttäjän antamaan suostumukseen. Tietoja voidaan luovuttaa omistus- ja tytäryhtiöille sekä siirtää yrityskaupan yhteydessä. Tietoja voidaan myös luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin tai vastaaviin tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö ja luovutus markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut tiedot. Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisterinpitäjälle.

  15. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
  16. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  17. Rekisterin suojauksen periaatteet
  18. Manuaalinen aineisto
    - Ei manuaalista aineistoa.

    ATK:lla käsiteltävät tiedot
    - Rekisteri on suojattu ulkoisia tietomurtoja vastaan käyttäen asianmukaisia teknisiä järjestelmiä.
    - Rekisterin käyttö on mahdollista ainoastaan henkilöille joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
    - Rekisterin käyttöä valvotaan asianmukaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.