8166 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mikä on Nerot.fi


Nerot.fi on suomalaisten suosima tarjouspyyntöpalvelu. Jätä tarjouspyyntö, jossa määrittelet mitä haluat tehtävän (onnistuu minuutissa). Saat Sinulle räätälöityjä tarjouksia ammattilaisilta, joiden joukosta voit vapaasti valita itsellesi sopivimman.

Nerot.fi on kustannustehokas

Palvelussamme et joudu maksamaan tyhjästä, koska tarjouspyyntöjen jättäminen on ilmaista. Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita sinua tilaamaan palvelua keneltäkään ja saat itse täysin päättää kenet valitset. Palvelumme ei missään vaiheessa aiheuta sinulle lisäkustannuksia, sillä ainoa mitä maksat, on toimeksiannon suorittavan ammattilaisen laskun.

Nerot.fi säästää aikaasi

Tarjouspyynnön jättäminen kestää vain muutaman minuutin. Kerrot vain mitä haluat tehtävän ja milloin sen pitäisi olla valmis. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopivien ammattilaisten etsimiseen ja vertailuun. Palvelumme ohjaa tarjouspyyntösi sopivimmille ammattilaisille automaattisesti, jotka tekevät sinulle räätälöityjä tarjouksia. Vertaileminen ja päätöksen tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Nerot.fi säästää vaivaasi

Tarjouspyyntösi perusteella saat Sinulle räätälöityjä tarjouksia eri alojen ammattilaisilta. Päätöksen tekeminen on vaivatonta koska näet samalla silmäyksellä kaikkien toimeksiannosta kiinnostuneiden ammattilaisten tarjoukset. Päätöstä helpottamaan palvelussamme on lisäksi palautejärjestelmä. Näet vaivattomasti mitä muut palvelumme käyttäjät ovat mieltä ammattilaisesta.

Nerot.fi on turvallinen

Palvelussamme tietosi ovat turvassa. Suosimalla ammattilaisiamme joilla on hyvät arvostelut palvelussamme voit olla varma, että et pety. Tulemme myös jatkossa tarjoamaan erilaisia lisäpalveluita ammattilaistemme luotettavuuden tarkastamiseen.